Basic frosting

Ligesom med de basic cupcakes-opskrifter, er det på samme måde med frosting. Det sker ikke så tit, at jeg bruger den samme frosting til mine kager, men denne side er nu alligevel god at have. Så her er lige to basic opskrifter på frosting. Dette er primært dem, som kommer til at dominere, når jeg laver frosting.


Vanilje frosting:
- 110 g usaltet smør, stuetemperatur
- 60 m mælk
- 1 vaniljestang
- 500 g flormelis
- Få dråber konditorfarve (Valgfrit)

Sådan gør du:
- Pisk smøret cremet
- Tilsæt derefter vanilje, mælk og halvdelen af flormelissen
- Tilføj derefter resten af flormelissen gradvist


__________________________________________________

 

Chokolade frosting:
- 175 g god, kvalitets chokolade, gerne 70% kakao
- 225 g usaltet smør, stuetemperatur
- 1 spsk. mælk
- ½ vaniljestang
- 250 g flormelis

Sådan gør du:
- Start med at smelte chokoladen over et vandbad, og lad den derefter køle lidt af
- Pisk smøret cremet
- Tilsæt derefter mælk, vanilje og flormelis
- Tilføj den smeltede chokolade til blandingen

- Emma Tahirovic. <3